Sustainability

Eigenaar van de Ding Doctor, Julian van Vliet, studeert Industrial Ecology aan de TU Delft en is gepassioneerd over het thema duurzaamheid vavoo pro für windows kostenlosen!

Surfers zeggen vaak dat ze één zijn met de natuur. Helaas is de surf industrie verantwoordelijk voor de nodige vervuiling op onze mooie planeet bass sounds. Constructie materialen zoals de schuimkern, polyester en epoxies zijn producten afkomstig uit de olie-industrie. Hoe graag we ook willen dat het niet zo is, alle surfboards hebben een negatieve impact op het milieu film from ard mediathek!

Wij gaan bewust om met het milieu en adviseren graag op het gebied van surfboard constructie en de huidige materialen op de markt. Daarnaast zorgen wij dat we zoveel mogelijk materiaal recyclen, en met duurzamere constructie materialen werken anno 1800 activation key. Voor onze reparaties en ‘shape your own surfboard clinics’ werken wij uitsluitend met de ‘groenste’ epoxy op de markt.

Heb je nog een oud ‘sta-in-de-weg surfboard’ waar je vanaf wilt all facebook data? Breng hem langs en wij blazen er een nieuw leven in! Wellicht in de vorm van handplanes of decoratiemateriaal! Is je board toch nog goed te surfen? Dan kunnen we hem doneren aan Surfers4Surfers download the payroll tax certificate. Deze Non-profit organisatie stimuleert momenteel in Sri Lanka op een lokaal niveau ondernemerschap voor surf toerisme.

Sinds de zomer van 2013 zijn we begonnen met het produceren van surfboards onder de naam JY herunterladen. Innovatief, lokaal en duurzaam zijn principes die voor ons vanzelfsprekend zijn.