Daniel Spaans Shortboard

Vorig jaar heb ik voor het eerst mijn eigen surfboard geshaped. Julian van Vliet alias de Ding Doctor had zich al een aantal jaren op dit vakmanschap toegelegd en kon hij mij de kans bieden dit ook te doen fortnite on xbox 360. Met zijn ervaring en bekwaamheid kon hij mij de kneepjes van het vak uitleggen, ikzelf moest ze toepassen. En dit was een stuk lastiger dan verwacht.

Daniel in de shaping room

Daniel in de shaping room

Signed, ready to glass!

Signed, ready to glass!

 

 

 

 

 

 

Het kiezen en uitzagen van de outline was nog te doen herunterladen. Ik wist wat ik wilde; een snel boardje voor de Nederlandse surf. Het shapen van het board daarentegen was erg moeilijk. Om het board precies goed te krijgen was gewoonweg niet mogelijk voor mij, ondanks alle uren die ik daarin heb gestoken download invitation birthday free.

Deck

Deck

Wingers!

Wingers!

Glassed on Fins

Glassed on Fins

 

 

 

 

 

 

Uiteindelijk ben ik heel stoked met het eindresultaat firefox auf deutsch downloaden. Ik surf het board nog steeds regelmatig. Met zijn te lage rocker, te hoge wingers en te boxy rails klopt het board niet helemaal. Toch heb ik er heerlijke sessies op en is het geweldig om je eigen board te surfen download ares for free!

Daniel in actie

Daniel in actie